Beautiful Stories

Interieur

pakket S

Wat kun je verwachten:

 
  • -Moodboard
  • -Shoppinglist met minimaal 15 producten
  • -Moodboard met de producten (+ linkjes naar de producten)
  • -Kleurenkaart met kleurnummers
  • -Stylingtips
  • -Kennismakingsgesprek van 1 uur (Binnen een straal van 15 km kosteloos, anders €0,19 per km. Excl. evt. parkeerkosten.)

Werkwijze:

 

Nadat je hebt gekozen voor interieurpakket S, neem ik zo snel mogelijk contact op. We plannen een afspraak waarbij ik het huis kom bekijken. Tijdens dit gesprek maak ik foto’s van de ruimte. Ook kun je tijdens dit gesprek je woonwensen met mij delen en vertellen met welke dingen in je huidige interieur je wel en niet tevreden bent. We kijken samen naar de mogelijkheden voor de indeling van je interieur. Aan de hand van dit gesprek ga ik voor je aan de slag. Allereerst maak ik een moodboard. Daarna zoek ik minimaal 15 producten en maak ik moodboards waarin ik deze producten verwerk. Ook maak ik een kleurenkaart met de bijbehorende kleurcodes. In het advies beschrijf ik mijn stylingtips. Wanneer ik het advies heb afgerond, stuur ik het per mail. Daarbij ontvang je ook altijd de linkjes naar de websites van de producten die ik voor je heb gevonden. Wanneer je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kun je mij daar altijd voor benaderen.

Prijs €350,- incl.

Hieronder vind je een aantal pagina’s uit een eerder interieuradvies maat S 

 

Extra optie: Opleveringsgesprek €42,50

Wanneer ik het advies afgerond heb, kom ik het plan presenteren. Er is ruimte om eventuele vragen te stellen. (Reiskosten zijn binnen een straal van 15 km niet van toepassing; daarbuiten €0,19 per km. Excl. eventuele parkeerkosten)

 

 

Extra optie: Styling €95,- 

Wanneer ik het advies afgerond heb en jij de producten van de moodboards binnen hebt, kom ik bij je thuis langs en kleed ik de ruimte aan met deze producten. 

Interieurpakket S 1
Interieurpakket S 2
Moodboard interieur pakket S

Interieuradvies aanvragen