Beautiful Stories

Interieurpakket M

Interieur

pakket M

Wat kun je verwachten:

  • -Moodboard
  • -Shoppinglist met minimaal 25 producten
  • – Moodboard met de producten (+ linkjes naar de producten)
  • -Kleurenkaart met kleurnummers
  • -Stylingtips
  • -Tekening 2D
  • -Kennismakingsgesprek van 1 uur (Binnen een straal van 15 km kosteloos, anders €0,19 per km)
  • -Opleveringsgesprek van 1 uur (Binnen een straal van 15 km kosteloos, anders €0,19 per km)

Werkwijze:

 

Wanneer je hebt gekozen voor interieurpakket M, neem ik zo snel mogelijk contact op. We plannen een afspraak waarbij ik het huis kom bekijken. Tijdens dit gesprek maak ik foto’s van de ruimte. Ook kun je je woonwensen delen en vertellen met welke dingen in je huidige interieur je wel en niet tevreden bent. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor de indeling. Aan de hand van dit gesprek ga ik aan de slag. Allereerst maak ik een moodboard. Daarna zoek ik minimaal 25 producten en maak ik moodboards waarin ik deze producten verwerk. Ook maak ik een kleurenkaart met bijbehorende kleurcodes. In het advies beschrijf ik mijn stylingtips. Wanneer ik het advies heb afgerond, plannen we een afspraak waarbij ik het advies oplever. Bij het advies lever ik ook diverse kleuren- en materiaalstaaltjes die in het advies terugkomen. Ook ontvang je altijd een digitale versie met alle linkjes naar de websites van de producten die ik voor je heb gevonden. Wanneer je naar aanleiding hiervan nog vragen hebt, kun je me altijd hiervoor benaderen.

Prijs €650,- incl.

Hieronder vind je een aantal pagina’s uit een eerder interieuradvies maat M

 

Extra optie: Verlichtingsplan €125,-

Wanneer jullie advies willen over de verlichting, kunnen jullie deze optie erbij nemen. Bij het meubelplan zoek ik bijpassende verlichting. Op de plattegrond geef ik aan waar welke verlichting geplaatst kan worden.

 

Extra optie: Styling €95,- 

Wanneer ik het advies afgerond heb en jij de producten van de moodboards binnen hebt, kom ik bij je thuis langs en kleed ik de ruimte aan met deze producten. 

 

-
-
-
Advies E & B 2

Interieuradvies aanvragen